Warung Dapur

selamat datang warung dapur rumah di saya ini 

Eindelijk je privé Indofood-afhaaladres in centrum Utrecht! Krijg je je ouders op bezoek, heb je een feestje bij je thuis, en geen tijd en zin in rommel in je keuken? Kies voor gemak en geniet thuis van echt vers, met liefde bereid afgehaald eten: real homemade comfort food

Trek gekregen?

Kom met je pannetjes en bakjes snel deze kant op, en neem een lekker malse kippenbout mee, gestoofd in een echte Indonesische kecap manis, met geroosterde ketumbar en tomaat, waardoor hij heerlijk mild/zoetig is – zeer gewaardeerd door kinderen! – of ‘worlds favorite’ rendang. De Indische keuken kent vele gevarieerde groenten-, vis- en eiergerechten, en natuurlijk komen alle gerechten in hun vegetarische versie op het menu.

Dit was echt ont-zet-tend lekker. Omdat ik zelf ‘indo’ ben herken ik de authentieke smaak. Verse boemboes, kruiden, veel verschillende ingrediënten, meerdere bijgerechten; dit eten is een feestje! Josephine, heel erg bedankt en graag tot ziens!

Indisch eten is gezond, gevarieerd en feestelijk. Ik verwerk de typisch Indonesische verse kruiden en specerijen, wortelstokken en knollen uit de toko op authentieke wijze tot een bumbu (kruidenmengsel), vaak handmatig met cobek en ulekan (vijzel en stamper). Zoals ik het van mijn Indische moeder, oma en tantes van jongs af aan heb meegekregen.

Yumyumyum, dit was echt heerlijk Josephine! Dankje! De treincoupe waar ik in zat heeft nog nooit zo lekker geroken. De vrouw die naast me zat was jaloers (had slechts een boterhammetje met kaas haha). Tot de volgende keer!

Gluten- of lactose allergie/ intolerantie? Goed nieuws: de Indische keuken werkt niet met zuivel en tarwe producten. Maar meldt het voor de zekerheid! Andere allergieën als noten en ei: altijd even vragen, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Wanneer afhalen?

  • Op dit moment zijn er helaas geen afhaalmogelijkheden (maart 2020)
  • Updates in je mailbox ontvangen? Stuur een mailtje naar indokeuken@mail.com of verstuur het contactformulier

warung dapur