Over Indokeuken Utrecht

Soto Ayam of liever een vega(n) rijsttafel leren maken? Of een mooie Nasi Tumpeng serveren voor bijvoorbeeld een jubileum of andere gedenkwaardige gelegenheid? Pijn aan lijf en leden en toe aan een stevige pijit-massage? Indokeuken Utrecht komt op locatie door heel Nederland. Bijna alles is bespreekbaar!

Achter Indokeuken Utrecht staat Josephine van Elten, een creatieve en ervaren chef met een achtergrond als docent beeldende vakken en kunstzinnig counseler. Met haar expertise en passie voor koken brengt ze de Indische keuken op een unieke manier tot leven. Of het nu gaat om het delen van familierecepten, het overdragen van kookvaardigheden of het creëren van nieuwe smaakcombinaties, Josephine is in staat om een authentieke en creatieve culinaire ervaring te bieden.

Indokeuken Utrecht is een kleinschalige familietoko, in 2012 gestart als Bengkel Makanan Indonesian (vrij vertaald: werkplaats voor Indonesisch eten). Zij opereert voornamelijk vanuit haar eigen dapur met veel passie, lawaai en inventiviteit aan het doorgeven van de Indische keuken in brede zin. Om haar kinderen, Indo’s van de 2e en 3e generatie en andere (kook)liefhebbers de rijke Indische culinaire en culturele traditie door te geven, – en om de eerste fushion keuken van Nederland in ere te houden.

1.JosephineIndokeuken

Wie is de chef?

Lees er alles over in het interview in Meerdanbabipangang.nl met Josephine van Indokeuken Utrecht: Best of Both Worlds