Indonesische ontspanningsmassage

Pitjit (ook bekend als Pidjit, Pijit, Pijat) staat in Indische kringen bekend als een lekker stevige, niet kinderachtige massage waarbij je even goed ‘bij je lurven wordt gepakt‘. Van huis uit krijgen kinderen dit binnen de familiekring vaak vanzelf mee. Fysiek contact en te pas en te onpas even lekker pitjit nya!- je weet niet beter als Indisch kind, aduh!

Gun jezelf een half uurtje een stevige massage: echt, je voelt je een ander mens na afloop. De Indische/Indonesische pitjit (betekent gewoon: massage) is een dynamische massage, waarbij techniek en intuïtie hand in hand gaan.

Een goede massage werkt door op vele niveaus: via aanraking op je huid en spieren, geeft het een algehele ontspanning die diep naar binnen doorwerkt. Met deze pitjit is dat 100% het geval.

Bijzonder bij de pitjit is het gebruik van Indonesische kruiden. De exotische, aromatische geuren van o.a. pala en cinkeh (nootmuskaat en kruidnagel), speciaal bereid in natuurzuivere massageolie) dragen naast hun medicinale eigenschappen bij aan een algeheel gevoel van welbevinden.

Met stevige, warme handen, jarenlange ervaring en kennis van zaken biedt Josephine je een authentieke pijit. Zij is regelmatig op Pasar Malams en andere beurzen/festivals actief (o.a. ParaVisiebeurs Rijswijk, Massagevakbeurs Hoevelaken, Eigentijds Festival Frankrijk, en in samenwerking met Stichting Aliran Tenaga Dalam – www.aliran.nl).

pijit-handen
2.pijitWerkvloer

Afspraakje maken?

Hoofd, schouders, rug, handen en voeten of total body-massage worden gegeven van 20 minuten tot een uur in een thuissituatie (binnen regio Utrecht).

Bij bedrijven of organisaties is een regelmatige stoelmassage voor werknemers een must, en verbeterd de prestaties. Vraag ernaar bij je werkgever!

Tarieven
Tarieven vanaf €20 per 20 minuten. Voor bedrijven en organisaties gelden andere tarieven. Voor meer informatie en het maken van een afspraak bel (06) 198 78 078 of stuur vrijblijvend een berichtje