Home Cooking Clinics in Utrecht e.o.

Heb je iets te vieren? Organiseer dan bij je thuis of op locatie een kookworkshop Indische keuken. Zelf leren hoe je echte Indische gerechten kan maken is een verrijking van je kook-skills en wordt beloond met een fantastisch rijsttafel-diner in je eigen thuisrestaurant.

Kookworkshops met je eigen gezelschap
Samen een rijsttafel bereiden is een actieve, gezellige en leerzame gelegenheid om een bijzondere gebeurtenis, verjaardag of jubileum te vieren, of als feestelijke afsluiting van een geslaagd project. Een Indische kookworkshop doen met je collega’s of bedrijf staat garant voor een levendige en smakelijke ervaring waarbij het aankomt op teamwork, timing, creativiteit en overzicht. Ontmoet elkaar boven een dampende wok: de zinnenprikkelende aroma’s van verse exotische ingrediënten opent deuren naar andere dimensies!

Ambachtelijk werken met cobek en ulekan
Je gaat aan de slag met verse ingrediënten, specerijen, kruiden en knollen uit Indonesië, en bereidt deze bumbu (kruidenmengsel) op ambachtelijke wijze met de cobek en ulekan (keukenvijzel) volgens overgeleverde recepten uit de Indische/Indonesische keuken, zoals het befaamde Pepesan Ikan, maar ook Sayur Lodeh, Sambal Goreng Udang, en verse Sambal Badjak. We kunnen zelfs een complete rijsttafel maken met meerdere gerechten, zowel met vlees/vis als vega(n), zodat je samen na afloop, eventueel met extra gasten, in je eigen huiskamerrestaurant kunt dineren.

Waar gaan we koken?
In jullie eigen keuken, tuin of terras, bedrijfskantine, in het buurthuis of een professionele kookstudio – zeg het maar! In principe kan het overal. Als er maar een paar tafels staan. Water in de buurt is handig en vooruit… een fornuis ook. Voorwaarde: een groep van 6-12 personen, en dat zowel de ruimte als de chefkok beschikbaar is. Elke workshop wordt in samenspraak afgestemd op jullie wensen.

Informatie en boekingen

Boek nu een home cooking event samen met je partner, (een van je) ouders, je beste vrienden (m/v), je leukste collega’s, buren of (oud)dispuut. Als bedrijfsuitje, teamwork-building, voor hobbykoks, voor indo’s-die-niet-kunnen-koken, als relatietherapie of gewoon voor de gezelligheid!

Voor 4-12 personen, zodat de aandacht optimaal is.

Prijzen variëren van €65 tot €95,- per persoon, inclusief ingrediënten en receptenmap, exclusief reiskosten. Bel vrijblijvend voor meer informatie naar Josephine (06) 198 78 078 of stuur een bericht.