Home Cooking Clinics in Utrecht e.o.

Een home cooking event met vrienden of familie, als bedrijfsuitje, teamwork-building, voor hobbykoks, voor indo’s-die-niet-kunnen-koken, als relatietherapie of gewoon voor de gezelligheid!

Zelf leren hoe u echte Indische gerechten kan maken is een verrijking van uw kook-skills. Organiseer dan bij u thuis een kookworkshop Indische keuken, samen met uw partner, (een van je) ouders, uw beste vrienden (m/v), uw leukste collega’s, buren of (oud)dispuut. Voor 4-12 personen, zodat de aandacht optimaal is.

Kookworkshops met uw eigen gezelschap
Samen een rijsttafel bereiden is een actieve, gezellige en leerzame gelegenheid om een bijzondere gebeurtenis, verjaardag of jubileum te vieren, of als feestelijke afsluiting van een geslaagd project. Een Indische kookworkshop doen met uw collega’s of bedrijf staat garant voor een levendige en smakelijke ervaring waarbij het aankomt op teamwork, timing, creativiteit en overzicht. Ontmoet elkaar boven een dampende wok: de zinnenprikkelende aroma’s van verse exotische ingrediënten opent deuren naar andere dimensies!

Ambachtelijk werken met cobek en ulekan
U gaat aan de slag met verse ingrediënten, specerijen, kruiden en knollen uit Indonesië, en bereidt deze bumbu (kruidenmengsel) op ambachtelijke wijze met de cobek en ulekan (keukenvijzel) volgens overgeleverde recepten uit de Indische/Indonesische keuken, zoals het befaamde rundvleesgerecht Rendang, maar ook Sayur Lodeh, Sambal Goreng Udang, en verse Sambal Badjak! We kunnen zelfs een complete rijsttafel maken met meerdere gerechten, zodat u samen na afloop, eventueel met extra gasten, in uw eigen huiskamerrestaurant kunt dineren.

Waar gaan we koken?
In uw eigen keuken, uw tuin of terras, bedrijfskantine, in het buurthuis of een professionele kookstudio – zeg het maar! In principe kan het overal. Als er maar een paar tafels staan. Water in de buurt is handig en vooruit… een fornuis ook. Voorwaarde: een groep van minsten 6 personen, en dat zowel de ruimte als de chefkok beschikbaar is. Elke workshop wordt in samenspraak afgestemd op uw wensen.

Informatie en boekingen
Meer weten hoe een en ander in zijn werk gaat? Maak uw wensen kenbaar, alles is bespreekbaar, de workshop wordt volledig op maat samengesteld.

Prijzen variëren van €65 tot €95,- per persoon, inclusief ingrediënten en receptenmap, exclusief reiskosten.
Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie naar Josephine 06-19878078 of stuur een mail via Contact

0